Hvem er vi

AH Consult ApS har eksisteret i over 30 år. Så vor erfaring er særdeles bred og velfunderet.

Erfaring

AH Consult ApS har over 30 års erfaring med netværkssikkerhed og påtager os ofte opgaver der skal sikre alle komponenter i en IT-infrastruktur.

 

Jeres specialister

Denne type opgaver spænder over alt fra opsætning af sikkerhedssystemer, antivirus, firewalls, VPN og sikre trådløse netværk til fjernelse af vira og spyware. Dette er alle emner der bør vendes når man skal tale IT-sikkerhed. Sikkerheden skal tilpasses det niveau som ens virksomhed efterspørger og man skal kende til konsekvenserne af ens valg.

Kontakt os
0
+
Års erfaring
0
+
Kunder

Jeres IT partner

IT-sikkerhed er dog ikke noget man leverer og så går sin vej – nej, for at løsningen skal være effektiv skal den løbende vurderes og tilpasses de udfordringer som kommunikation med omverdenen nu en gang giver.

Overvågning

Vi har mulighed for at overvåge din installation 24/7 på alle ovenstående sikkerhedsparametre hvilket giver det optimale udgangspunkt for en sikker IT-struktur.

Backup

Det viser sig desværre at rigtig mange virksomheder undlader eller glemmer at have backup af deres vigtigste og mest følsomme data, som e-mails til filer på servere eller pc’er.

 

Vi kan hjælpe med en backupløsning  som passer netop til Jeres virksomhed, så I ikke behøver at være urolige i forbindelse med malware, virus eller genopretning af tabte data efterfølgende​.